Canon EOS 5D Mark III si Canon EOS-1D X

EOS 5D Mark III si EOS-1D X sunt camere „full-frame” cu atuuri unice.

Camerele „full-frame” dispun de un senzor de imagine de aceeasi marime cu un cadru traditional de film, 36mm x 24mm. Camerele „full-frame” nu au factor de decupare si sunt prevazute cu vizionare mai mari si mai luminoase.

EOS 5D Mark III

Aparatul EOS 5D Mark III are un senzor CMOS „full-frame” de 22,3 megapixeli. Corpul compact contine un senzor AF (autofocus) in 61 de puncte foarte performant iar aparatul poate atrage pana la 6 cadre pe secunda. Cu procesorul DIGIC 5+ imaginile sunt curate si fara zgomot iar semsibilitatea ISO se poate seta intre 50-102.400 cand extinderea ISO este activa. Sunt prevazute doua sloturi pentru carduri tip SD si unul pentru carduri CompactFlash; imaginile se pot inregistra si simultan pe ambele carduri pentru salvare de date. Deoarece fotografii profesionisti utilizeaza adesea un sistem de blituri externe precum Canon Speedlite 600EX-RT, aparatul nu are blit incorpoat. Selectorul de mod include moduri de fotografiere creative si moduri personalizate, precum si un element de blocare a selectorului de moduri pentru a preveni modificarea modului ales.
Captura de filme Full HD cu senzorul „full-frame” extrem de sensibil si gama de obiective EF este visul oricarui cineast. Sunt disponibile mai multe tipuri de compresie video iar inregistrarea audio poate controla cu ajutorul castilor conectate la camera.
Camera este conceputa pentru rigorile unei utilizari profesionale cu un obturator calculat pentru 150.000 de operatii si un corp etans pentru utilizare in conditii de umezeala si praf.

Senzor CMOS de 22,3 megapixeli
Rezolutia 5.760 x 3840 pixeli
Procesor imagini DIGIC 5+
Ecarn LCD de 8,11 cm
6 cadre pe secunda la fotografiere contuniua
ISO 100-25.600 ( cu extindere 50-102.400)
Vizorul optic acopera 100% din suprafata imaginii
Suporturi de stocare CompactFlash (suport UDMA) SD/SDHC/SDXC
Dimensiuni 152 x 116,4 x 76,4 mm
Greutate corp 950g

EOS-1D X

Profesionistii de varf aleg EOS-1D X pe langa flexibilitatea acestuia de a functiona in cea mai larga plaja de situatii profesionale. Cu senzorul CMOS „full-frame” de 18,1 megapixeli si procesorul dublu DIGIC 5+ care asigura imagini curate, fara zgomot, de pana la 14 cadre pe secunda, este aparatul ideal pentru fotografii de ziare, de evenimente sportive si de fauna salbatica.
EOS-1D X are un senzor AF pe 61 de puncte cuplat cu un senzor de expunere RGB de 100.000 de pixeli pentru Focalizare automata rapida si precisa in cazul urmaririi unor subiecte dificile. Exista si un procesor DIGIC 4 suplimentar pentru gestionarea focalizarii la urmarire de mare viteza si a sistemului de expunere al aparatului.
Caracteristicile de protectie la intemperii se afla in dotarea standard, iar combinatia obiectivelor profesionale din seria L cu bliturile Speedlite varf de gama dau garantia ca fotografii isi pot continua munca in conditii extreme de caldura, frig si furtuna de pe planeta. Manerul cu baterii integrat contine baterii de lunga durata si faciliteaza realizarea portretelor.
Aparatul EOS-1D X are o conexiune Ethernet de mare viteza pentru a facilitarea imaginilor la un software de retus foto chiar in timpul fotografierii.

 

 

Senzor CMOS de 18.1 megapixeli (full-frame)
Rezolutia 5.184 x 3.456 pixeli
2 procesoare de imagine DIGIC 5+
Ecarn LCD de 8,11 cm
12-14 cadre pe secunda la fotografiere contuniua
ISO 100-51.200 ( cu extindere 50-204.800)
Vizorul optic acopera 100% din suprafata imaginii
Suporturi de stocare: doua carduri CompactFlash (suport UDMA)
Dimensiuni 158 x 1163,6 x 82,7 mm
Greutate corp 1340g

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.