Canon EOS 60D, EOS 7D si EOS 6D
Pentru pasionatii de fotografie care necesita mai multe functii, un corp de aparat mai robust si mai multe reglaje, camerele versatile Canon EOS 60D, EOS 7D si EOS 6D reprezinta alegeri excelente.

Prin functiile perfectionate si capacitatea extinse, aceste camerefoto satisfac multe nevoi. Amatori pot alege intre EOS 60D, EOS 7D si EOS 6D. Senzorul „full-frame” de 20,3 MP, conectivitatea WIFI si receptorul GPS din EOS 6D il fac ideal pentru fotografia de piesaj si de studio. EOS 7D dsipune de un sistem perfectionat de focalizare automat in 19 puncte, fiind excelent pentru fotografile de sport si de actiune in miscare rapida. EOS 60D cu monitorul LCD cu unghi variabil este ideal pentru filamre si fotografi.

Procesorul de imagini DIGIC de la Canon asigura calitatea imaginii si ofera performante sensibile. EOS 60D si EOS 7D pot utiliza blitul incorporat pentru a controla alte blituri Speedlite fara fir, iar EOS 6D ofera +-Monitorul de mari dimsensiune LCD de inalta rezolutie este excelent pentru fotografie in modul Live View, filamre si redare de imagini. Ecranul LCD mai mic deasupra indica setarile curente ale aparatului foto.
EOS 60D – Pentru video si utilizare creativa
Canon EOS 60D este o camera versatila pentru pasionati si realizeaza fotografi bune chiar si in conditii dificile. Monitorul LCD rabatabil si pivonat este foarte practic pentru cei care utilizieaza trepiedul sau pentru cei care doresc sa foloseasca aparatul EOS la filmare. Corpul camerei este mai mare decat la modelele de intrare de gama, iar bateria mai mare garanteaza durate mai mari de functionare. Focalizarea automata functioneaza rapid si sigur si pe timp de nopate. Viteza de fotogtafie continua este de 5,3 cadre pe secunda. Aparatul Canon EOS 60D stocheaza imaginile pe cadruri de memorie SD, SDHC si SDXC.
EOS 7D – Pentru sport si natura.
Aparatul Canon EOS 7D este foarte asemanator aparatului EOS 60D ca aspect, dar are mai multe functii versatile. Aparatul a fost conceput pentru a satiface toate nevoile amatorilor exigenti dar este alegerea potrivita si pentru profesionisti care doresc un aparat polivalent. Tehnologia procesorului dublu DIGIC 4 a crescut viteza de fotografie continua la 8 cadre pe secunda. Focalizarea automata in 19 puncte este foarte rapida si fiabila, oferind posibilitati sporite fotografilor exigenti la selectarea punctelor de focalizare automata. Camera EOS 7D permite o incadrare mai buna imaginilor deoarece vizorul corespunde perfect imaginii capturate de senzor. Aparatul Canon ESO 7D stocheaza imaginile pe cadruri de memorie Compact-Flash.
EOS 6D – Pentru studio,portet si peisaje
Camera EOS 6D dispune de conectivitate WIFI integrata pentru transferul imaginilor direct pe computer si catre servicile online. Utilizarea aplicatie Canon EOS Remote (Canon EOS la distanta) pe smartphone sau tableta permite vizualizarea imaginilor sau chiar preluarea controlului de la distanta al camerei. Daca sunteti afara intr-un anume loc sau calatoriti, receptorul GPS poate localiza pozitia fiecarei imagini si traseul pe care il explorati cu aparatul dvs. de fotografiat. Aparatul EOS 6D stocheaza imaginile pe carduride memorie SD, SDHC si SDXC.
Avantajele camerelor ESO 60D ESO 7D EOS 6D

-Imagini de inalta calitate.
-Desing robust.
-Monitor mare de inalta rezolutie.
-Focalizarea rapida.
-Film Full HD.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.